Top 5 cadeaus voor je vriendin!

Gepubliceerd op 22 augustus 2021 om 16:37

Een cadeau voor je lieve vriendin. Dat kan soms wat lastig zijn, want er is natuurlijk zoveel wat ze nog niet heeft of juist wel. Waar wordt je vriendin nou het gelukkigst van? In deze blog hebben wij een top 5 samengesteld om deze keuze een stuk makkelijker te maken. Of het nou voor een verjaardag is, voor kerst of omdat je wil laten zien hoeveel je van haar houdt. Deze top 5 heeft cadeaus voor elke gelegenheid! 

5. Een speciale hotelovernachting

Het is altijd een goed idee om samen op pad te gaan. Even een nachtje weg met z'n tweeën en van elkaar genieten. Met deze hotelovernachting bedoelen we niet een standaard hotelovernachting. Hiermee bedoelen we dat er echt hotelovernachtingen zijn waarbij je op een speciale plek slaapt. Hierbij kan je denken aan overnachten in het bos, aan de zee of ergens hoog in een toren. Voorbeeld: Wikkelhouse in Apeldoorn. Een tiny house midden in het bos in de Veluwe. 

 

4. Romantisch Picknicken

Heerlijk picknicken met een hapje en een drankje. Neem een kleedje mee, ga langs de supermarkt en haal wat lekkernijen, neem een fijn wijntje mee en neem je vriendin mee op pad. Kies een romantisch plekje uit en dat is het! Het is een simpel cadeautje, maar je maakt je vriendin er blij mee. Tip! Neem een leuk kaartspelletje mee of haal een setje verfkleuren, kwasten en een doek en ga een schilderwedstrijd doen. 

 

3. Een beautycadeau

Geef je vriendin een beautycadeau! Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een schoonheidsbehandeling of een saunabon. Een ontspannen middagje is heerlijk om als cadeau te krijgen. En het leuke is dat zij natuurlijk niet alleen hoeft te gaan. Jij zelf kan ook mee! Samen ontspannen en helemaal zen worden. Echt een top cadeau. 

 

2. Een sieraad met jouw tekst gegraveerd

Een bijzonder cadeau om te geven is een sieraad met jouw tekst erin gegraveerd. Dit kan tegenwoordig zelfs met eigen handschrift. De meeste vrouwen houden van sieraden en vooral sieraden die een betekenis hebben. Een ring, een ketting of een armband. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Oja! Een kleine tip: let altijd op welke kleur sieraden je vriendin het meeste draagt. De één heeft voorkeur voor goud, de ander zilver of misschien heeft jouw vriendin wel alleen maar rosé goud om. 

 

1. The Girlfriendbox

Het allerleukste cadeau is natuurlijk The Girlfriendbox! Een box met heerlijke lekkernijen en een leuk cadeautje erin. Het is een cadeau voor elke gelegenheid, maar je kan de box natuurlijk ook zomaar aan je vriendin geven. Het is fijn om haar het gevoel te geven dat je aan haar denkt. Het leuke van de boxen van Boxes By Sis is dat de box bij je vriendin thuis wordt bezorgd en je kan er een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Zo zet je je vriendin helemaal in het zonnetje!

 

Hopelijk hebben wij je een beetje kunnen helpen met deze leuke top 5! 

 

Boxes By Sis


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.